bogatean
616 poze   25050 vizite
Albume
Acasa LOC 1 NATIONAL AS CRESCATORI 2012
Achizitii
Aparitie REVISTA COLUMBOFILA
Cupe si Diplome
Despre noi
Eu tata prieteni columbofili
EXPO NATIONAL 2011
EXPO NATIONAL 2012
EXPO NATIONAL 2013
EXPO NATIONAL 2014
EXPO NATIONAL 2015
EXPO PROVINCIAL 2014
EXPO PROVINCIAL 2015
EXPO PROVINCIAL 2016
MATCA
   FEMELE
      MASCULI
Matthys Desmet SPECIAL
Perechi 2016
   Nr 1 Desmet Matthys-Verstraete
      Nr 2 Sangers-fiu AHILE
         Nr 3 NEGRU DV - MENNE DV
         Nr 4 Janssen-Vandenabeel
         Nr 5 Desmet Matthys-Arden IT
         Nr 6 Desmet Matthys-Sangers
         Nr 7 Desmet Mathys-Koopman
PERECHI 2015
   Nr 8 Desmet Matthys-Sangers
      Nr 9 Kipp-fica Stichelu
         Nr 10 Koopman-Shablon DV
         Nr 11 Desmet Matthys-Devos
         Nr 12 Vereecke-Theelen
         Nr 13 Koopman DV
         Nr 14 Etien Devos-Janssen
         Nr 15 Koopman DV
         Nr 16 Kipp DV - Arden
         Nr 17 Koopman DV
         Nr 18 VanRijn-VanLoon
         Nr 19 Claeesens-Janssen
         Nr 20 VanRijn-VanLoon
         Nr 21 Desmet Matthys-Devos
         Nr 22 Kastelijn-DeWEERD
         Nr 23 Desmet Matthys-Arden
PERFORMANTE clasamente
Poze CRESCATORIE
Preparate NATURALE porumbei
REZULTATE
Rude celebre cu porumbeii nostrii
SAIT NOU
SUPER ZBURATORII NOSTRII
VANZARE
   DEVOS-TUNDUC 400 RON
   MATHYS DESMET 250 RON
   MATTHYS DESMET 250 RON
   ROMAN CLAUDIU 250 RON
   SAVU FLORIN 250 RON
Vizita campionului Italian Daniele Fiorinni
ZBURATORI

membru din 12 aprilie 2010

ZBURATORI

Pagini: 1 2
9 Cupe judetene
9 Cupe judetene
LOC 1 JUDETEAN GENERAL TINERET
LOC 1 JUDETEAN GENERAL TINERET
Loc 3 AS MATURI 2009; norma viteza, demifond, general, general palmares, loc 4 AS ALBA2
Loc 3 AS MATURI 2009
EXPO DEMIFOND 3 ANI
EXPO DEMIFOND 3 ANI
LOC 3 AS MARATON 2012
LOC 3 AS MARATON 2012
Loc 4 AS maturi 2009; norma VITAZA, DEMIFOND `08-`09, Loc 4 AS MATURI Alba2, 11 angajari  11 clasari
Loc 4 AS maturi 2009
Loc 4 viteza palmares; 8 clasari in `09, loc 17 viteza Alba2
Loc 4 viteza palmares
Loc 2 FOND 2011
Loc 2 FOND 2011
LOC 1 DEMIFOND 2011
LOC 1 DEMIFOND 2011
Fica celebra BLANDICIU
Fica celebra BLANDICIU
LOC 2 DEMIFOND Tineret 2011
LOC 2 DEMIFOND Tineret 2011
Loc 4 viteza maturi 2012
Loc 4 viteza maturi 2012
Pagini: 1 2


Comentarii album • 86
Nume:



sebastian06 4 ianuarie 2016  
superbi!!!
Răspunde   Raportează
ionuttgv 20 ianuarie 2014  
superbi
Răspunde   Raportează
hanganmarian 3 ianuarie 2014  
superbe pasari, bafta in 2014
Răspunde   Raportează
Andrey93 11 noiembrie 2013  
fff frumosi
Răspunde   Raportează
dinubos 3 octombrie 2013  
SUPER PASARILE BAFTA!
Răspunde   Raportează
firescumarius 17 august 2013  
felicitari pt rezultate in special cele de la fond-maraton categorii supreme pot spune succes in continuare
Răspunde   Raportează
vasca 30 iunie 2013  
sa va traiasca si la mai multi campioni in crescatorie
Răspunde   Raportează
anonim
Bogatean Petru+Rares 30 iunie 2013  
Multumim frumos de aprecieri. La fel iti dorim si noi, multa sanatate si tot ceea ce iti doresti pe toate planurile...
Răspunde   Raportează
viorelmmv 24 iunie 2013  
foarte frumosi , la cat mai multe rezultate fruntase !!!
Răspunde   Raportează
IANCUILIEMARIUS 12 mai 2013  
frumosi si valorosi
Răspunde   Raportează
bogatean 13 mai 2013  
Mersi Marius
Răspunde   Raportează
ionutstancila 5 aprilie 2013  
frumosi, vint in pene!
Răspunde   Raportează
bogatean 5 aprilie 2013  
Mersii mult
Răspunde   Raportează
ndavidus 26 martie 2013  
Foarte frumosi..felicitari.
Răspunde   Raportează
anonim
Gabrielll 11 martie 2013  
frumoase pasari.bafta in continuare.FELICITARI!
Răspunde   Raportează
bogdan78 2 februarie 2013  
pasari de exceptie! BRAVO! FELICITARI
Răspunde   Raportează
bogatean 11 februarie 2013  
Multumim de aprecieri. Bafta si tie
Răspunde   Raportează
elemer 23 ianuarie 2013  
superbi
Răspunde   Raportează
Dalin 23 ianuarie 2013  
frumosii
Răspunde   Raportează
sopinceanc 23 ianuarie 2013  
f frumosi
Răspunde   Raportează
byvuca 10 ianuarie 2013  
foarte frumosi felicitarii
Răspunde   Raportează
ovaduva 26 noiembrie 2012  
felicitari ptr tot ce detineti,rezultatele obtinute si la mai mare pe viitor
vant an pene
Răspunde   Raportează
Livian10 21 februarie 2012  
f frumosi!
Răspunde   Raportează
miklos85 10 februarie 2012  
bafta la multe locuri de 1111111111
Răspunde   Raportează
berindeiemarius 9 februarie 2012  
niste porumbei f frumosi se vede ca sunt ingrijiti
Răspunde   Raportează
mexicanul 1 februarie 2012  
ff
Răspunde   Raportează
CalinVlad 4 ianuarie 2012  
ff
Răspunde   Raportează
petras 16 noiembrie 2011  
foarte frumosi
Răspunde   Raportează
mirel10 17 octombrie 2011  
succes in 2012
Răspunde   Raportează
Cosminnn 7 octombrie 2011  
minunat :> :) un domn de nota 10 atat tu cat si tatal tau ;)
Răspunde   Raportează
sycaadell 22 august 2011  
superbiii bafta
Răspunde   Raportează
pitbul 13 iulie 2011  
foarte tari porumbeii!!bafta
Răspunde   Raportează
andrey1994 22 mai 2011  
multa bafta!
Răspunde   Raportează
mirceagrigore 4 aprilie 2011  
Buna d-l PETRE,uitate si la mine si succes la zboruri 2011,mirceagrigore sunphoto.ro
Răspunde   Raportează
anonim
gheju 27 martie 2011  
buna sint incepator in 2010 am zburat prima data la pui si dorii si eu ceva pui daca aveti de vinzare din lini de viteza si demifond deci pina la 700 km id meu este taubenhans28 astept un raspuns si va multumesc anticipat seara dupa ora 20 sint pe mes
Răspunde   Raportează
mircea2000 25 martie 2011  
mult succes si in 2011,
Răspunde   Raportează
ionita 25 martie 2011  
misto bafta ...
Răspunde   Raportează
bogatean 20 august 2011  
multumesc mult
Răspunde   Raportează
i0nut 14 martie 2011  
frumosi succesin 2011
Răspunde   Raportează
bogatean 14 martie 2011  
Multumesc mult domnule Ionut
Răspunde   Raportează
alexC 9 februarie 2011  
ff frumosi,bafta la zboruri in acest an
Răspunde   Raportează
bogatean 17 februarie 2011  
mersi la fel si tie
Răspunde   Raportează
pigeonskrisz 31 ianuarie 2011  
frumos
succes in 2011
Răspunde   Raportează
bogatean 17 februarie 2011  
mersi mult de felicitari. si noi iti dorim bafta si multa sanatate
Răspunde   Raportează
andreimugurel 23 decembrie 2010  
esti foarte tare !
Răspunde   Raportează
bogatean 17 februarie 2011  
Nu eu, ci porumbeii. mersi de felicitari, bafta si tie
Răspunde   Raportează
mihaipetrovici2010 19 decembrie 2010  
frumosi,succes
Răspunde   Raportează
andrey1994 17 decembrie 2010  
multa bafta la zboruri
Răspunde   Raportează
vesenicolae 10 decembrie 2010  
frumoase rezultate tineo tot asa
Răspunde   Raportează
vasy007 27 noiembrie 2010  
numai locuri 1
Răspunde   Raportează
clausig 26 noiembrie 2010  
frumosi succes
Răspunde   Raportează
Corbu 22 noiembrie 2010  
multe-performante!
Răspunde   Raportează
porumbeizalau 17 noiembrie 2010  
ffbv
Răspunde   Raportează
afloarei 14 noiembrie 2010  
foarte frumosi,bafta
Răspunde   Raportează
RettegiNicolae 20 octombrie 2010  
superbi
Răspunde   Raportează
grecugiuri 20 octombrie 2010  
ff sa ai noroc de eii
Răspunde   Raportează
olyturdapostaru 20 septembrie 2010  
frumosi
Răspunde   Raportează
anonim
Bogatean Petru + Rares 11 septembrie 2010  
Pentru Andreytomy...Pretul este de 300euro pe unu. Daca vrei informatii suplimentare te pot ajuta
Răspunde   Raportează
andreytomy 7 septembrie 2010  
cu cat dai argintii...astept mesaj...
Răspunde   Raportează
mihaicm 24 august 2010  
Frumosi, sa-ti traiasca
Răspunde   Raportează
mihaipetrovici2010 26 iulie 2010  
sunt frumosi
Răspunde   Raportează
mihaimitu 10 iunie 2010  
ff sa-ti tr
Răspunde   Raportează
FLORINVLD 28 mai 2010  
SUPERBI ! Sa-ti traiasca ,sa se inmulteasca !
Răspunde   Raportează
mihai49 23 mai 2010  
Frumosi porumbei.sa-ti traiasca .
Răspunde   Raportează
anonim
jimboreanlucian 19 mai 2010  
foarte frumosi sati traiasca si vant in pene anul asta
Răspunde   Raportează
porumbeizalau 12 mai 2010  
ff
Răspunde   Raportează
lucidar 9 mai 2010  
superbi argintii!am si eu la fel doi frati de cuib dar sunt masculi
Răspunde   Raportează
petruschi 4 mai 2010  
frumosi
Răspunde   Raportează
bylamare 25 aprilie 2010  
adevarati campioni
frumoase si valoroase pasari si vad ca merge bn mattys si jansen
mai vazusem undeva de cele 2 lini dar nu eram convins
Răspunde   Raportează
olyturdapostaru 25 aprilie 2010  
cat mai bune clasari
Răspunde   Raportează
IfrimLiviu 21 aprilie 2010  
frumosi si buni tare conbinatia succes ramane cum am vorbit
Răspunde   Raportează
anonim
alex 20 aprilie 2010  
ASTIA SUN FRUMOSI,BAFTA LA EI.
Răspunde   Raportează
bustei 17 aprilie 2010  
fac hranitoare de porumbei la comanda pt detali adi_bustei
Răspunde   Raportează
anonim
TANDEM 16 aprilie 2010  
argintii sint frati
Răspunde   Raportează
bogatean 18 aprilie 2010  
da da, sunt frati de cuib
Răspunde   Raportează
anonim
TANDEM 16 aprilie 2010  
frumosi porumbei si rezultatele
Răspunde   Raportează
alexP 16 aprilie 2010  
foarte frumos...succes sh vant in pene
Răspunde   Raportează
ungureanuionut 16 aprilie 2010  
frumosi succes la zbor!!!!!
Răspunde   Raportează
pascotescliviu 15 aprilie 2010  
f frumosi,succes si performanta
Răspunde   Raportează
MariusCluj 15 aprilie 2010  
f frumosi
Răspunde   Raportează
adysibiu 15 aprilie 2010  
Reusiti,sa-ti aduca cat mai multe satisfactii.
Răspunde   Raportează
jimboreanlucian 15 aprilie 2010  
sanatate va doresc dv-stra si pasarilor sa reusiti ceea ce v-ati propus ! bafta !
Răspunde   Raportează
lexus 13 aprilie 2010  
mda astia sunt baza ta mai ales asta Belgeanu, :X ;) stiu ce zic :X
Răspunde   Raportează
pascotescliviu 13 aprilie 2010  
f frumosi
Răspunde   Raportează
habacicalin 12 aprilie 2010  
foarte frumosi sati aduca cat mai multe cupe
Răspunde   Raportează
Cosminnn 12 aprilie 2010  
superbi :)
Răspunde   Raportează
Către: bogatean

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.